04 d’agost 2008

de secundaris...

Faig una entrada ràpida per fer un petit incís sobre el Món oblidat dels secundaris!!! Al llarg de guions i guions van apareixent una serie de personatges de vida curta que moltes vegades representant grans i importants papers a moltes històries, aquests són el "secundaris". A la meva feina representen també una de les parts més creatives tot i tenir sempre uns paràmetres "Disney" i moltes vegades ser estereotips i "topicazos", sempre el secundari ens dona ales per parir un personatge nou que acaba emportant-se moltes vegades tot el carinyo i atencions de els nostres traços.
Aquí us poso alguns exemples extrets d'algunes de les meves últimes històries, alguns de perfil més clàssic i altres de més rarets:


Una consulta d'un psicoanalista de Duckburg

Una massatgista "sueca"

Un cobrador d'impostos

Un Poli...

Un home amb depressió....en fin... la vida misma, este podria deixar de ser un secundari qualsevol dia d'estos.

El Capità Ahab.

Una pàgina de "piratunzios"

Ben be no és un secundari de fet és un dels meus personatges preferits, Magica Spell. Amb efectes secundaris d'una poció psicotròpica em va obligar a transformar-la en varios "bitxejos"... un exercici molt divertit.

10 comentaris:

xavi ha dit...

els secundaris, els fondos, tot és important per que una cosa sigui una bona "parida". A vegades la gent sol veu el gran personatge i ja. A mi hi ha dos monstres que en van fer enganxar al comic un era Foster (El principe Valiente) que era el crack fent fondos d'escena. I l'altre Eisner, que a banda del seu estil tenia la capacitat que tots els personatges secundaris eren per si sols protagonistes i el pobre Spirit era el que quedava en segona linea.
Nomal que t'agradi un personatge que li pots fer mil diablures, els bojos son els millors si no pregunta a Jack Nickolson. :D

Jordi Alfonso ha dit...

Aix!! esos clasicos.....són los millors. Harold Foster per mi és tot un símbol, tot i ser més una novela gràfica que un còmic, ja que de ritme narratiu lo cert és que no hi és, cada vinyeta és en si mateixa una história.... en fin.

I tens tota la raó los "malotes" són sempre los millors. Un dia dedico una entrada a los Malos.

Comics ha dit...

Hola Jordi Alfonso,

Seus trabalhos da Disney é excelente, parabéns.
Gostaria de manter um contato, para convesar sobre comics.
Link: http://estudiomark.blogspot.com/

Saludos!

Marknilson
Brasil

Sergi Cardó ha dit...

Hola Jordi! Buf quanta qualitat i saber fer.. m'encanta la pàgina dels pirates ;-)
Una abrassada des de Calella!

Sergi

Comics ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Comics ha dit...

Hola Jordin!!!

Hago ilustración y tiras cómicas. Trabajo También una agencie de publicidad en mi ciudad Natal/RN
Tienes e-mail?
Link: http://estudiomark.blogspot.com/

Saludos!

Mark : )
Brazil

A la citela estan ha dit...

bon dia... no comentare res de l'entrada.. no n'entenc prou de comics.. en tinc prou amb un mortadelo per a passar una estona entretingut... i alguna edició de Superman de fa una pila d'anys i tambe algun volum del capitan trueno. Be este comentari es per dirte que el dissabte 23, festa de la placeta, me tindras a les 7 del mati com un clau alli, en representacio de la comissió de festes, aixi reduirem los intens de fer paseillo per poc treballadors.. me ficare sota les teues ordres per a fer lo que convingui.. bueno segons quines coses podem establir un preu

xavi ha dit...

Ei que no em deixes postejar en condicions ggrrr...

YAYU ha dit...

ei jordi, molt bones feines tiu,ets un crac. estic amb el sergi, la pagina de pirates es genial y la resta...uffff.molt xulo tot!!

ens veiem pero comicup:)

Be Creative Books ha dit...

Que tal Jordi! que excelentes trabajos los tuyos, felicitaciones! lástima que no puedo entender todo lo que escribes acá.

Si no es mucho pedir, te invito a dar un vistazo a mi blog, y dame tu comentario, cualquiera que este sea.

Saludos, y felices fiestas!

EE.