08 de juliol 2008

FESTES 2008

Aquest any m'han tornat a encomanar la portada del programa de Festes, cosa ke em motiva moltíssim i m'enorgulleix, és una de les coses que em prenc amb més il.lusió i més respecte, encara que després no se si trascendeix massa...peró per mi és molt important.
L'any passat em vaig decantar per un estil molt gràfic i buscant "polèmica" ja ke savia que hi hauria gent ke li encantaria i altra ke no sabria ni ke era...i així va ser...genial. Aquest, apart de canviar de estil, he mirat de impregnar-lo de missatge "Fiestero" utilitzant l'humor i de donar el màxim de sensacións amb els colors...ja comentareu si ho he aconseguit.

Us Poso la Portada del 2007 per recordar, i per que m'agrada molt i per ke em surt del cul per que per aixó és lo meu Blog:

Portada programa de Festes 2007


Portada Programa de Festes 2008

Un dia d'estos faré una entrada amb totes les ke he fet i ke han estat descartades... estarà divertit, sera una espécie de MAKingOFF. Au pos comenteu i endevant les crítikes, ke les accepto totes!!!!! espero ke us agradi...per cert.

10 comentaris:

A la citela estan ha dit...

Bon dia:
Jo com a membre massa actiu de la comissió de festes, entenent membre com a persona u no com lo que has pensat, et dona la enhorabona, mas alegrat lo matí i es força gris tu!, si te l'accepten jo ne vull una samarreta hombre

Pol Cunyat ha dit...

El Sr. Tarraco actualitzant el blog. No m'ho crec.

xavi ha dit...

...samarreta talla "s"?

A mi m'agrada...serà que el mundillo ja em va, però (sempre hi ha un "però") així de cop m'ha enrecordat a San Joan, rotllo fiestero esta clar que ho te, que ja era hora que tant muermo de programa.
A mes que aquest any ha de molar que la pregonera és la meva sister :D

Paula Caminals Martinez ha dit...

Doncs sí, si que havia vist l'entrada abans que m'ho preguntessis i la molt despistada de mi t digués que no! xD Genial. Apa, Adéu!

Joana Fort ha dit...

hola rei! Doncs a mi m'agrada més el de l'any passat. Lo d'aquest any ... a mi també em recorda molt a les il·lustracions del gos/llop de Sant Joan amb els colors i els coets... el trobo més antiquat, la veritat. No volies caldo? Doncs apa, dos tasses! Ara, això sí, fa moltes ganes de sortir a ballar i acabar a la platgeta ... XDXDXD. Quines festes aquelles, eh?
Besades com aquelles!

Anònim ha dit...

A mi, tot i que també em recorda a Sant Joan, m'agrada molt. El de l'any passat també m'agrada, són completament diferents i no puc dir quin m'agrada més...
T'enllaço al meu blog!

Col·lectiu Crit i Revolta ha dit...

També estas afegit al blog del Col·lectiu Correllengua. Potser algun dia una col·laboració, ja en pensarem alguna per fer mal...
El dibuix està molt bé, però falta l'apostrof de d'ebre, no?

Jordi Alfonso ha dit...

Otia ke guapo!!! Gràcies per les opinions!!!! ja veig ke m'ha kedat una mica "Sanjoanero" esta molt be la apreciació i és un detall ke haure de tenir en compte per futurs treballs, ja ke és important a on ens porten els dissenys.... si al menys us donat vibracions de festa he aconseguit, en part, lo ke volia transmitir.
Si evidenment los dos són molt diferents i no és gratuit, em kedo amb lo del 2007...Visca el grafisme!!!

Els del Col.lectiu....molt observadors, doncs si falta l'apostrof i l'accent de Móra.. fallo meu ke no he pujat l'arxiu final. Algunes Tipografies no porten accents ni apostrofs i em veig obligat a fer-ho a ma i aixó sempre ho deixo pel final.

Gràcies a tots!!!

ha dit...

Yeps!!
Osti pos si que tenen una mica de raó esta gent amb aixó de sanjoanero,... però bé,... tu ets una mica licàntrop,.... així que està genial!!
A ma mare no li fa gaire el pes, li va més el rollo de ton pare, pero bueno, pagustosloscolores, no?
Vinga b7ts
I jo també vull una samarreta pa lluïr-la per estes catalunyes!!!

2teixidor ha dit...

M'agrada molt lo cartell de festes,felicitats mano!