20 de juliol 2008

recalling CATS.

Entrada promesa i obligada...encara que no ha sortit com m'esperava. Desprès d'investigar si algú havia fet alguna foto amb el plano general, per que es veies tot l'escenari amb les "gatetes" i tot l'efecte global...resulta que no existeix...en fin.
Us poso algunes que he "comprat " directament per que us feu a la idea al menos....el que si que puc dir es que va quedar genial:

Esta és la més "general" que tinc....beautiful Minines.

La Paula espectacular amb la caracterització. maquillatge by Nai...brutal!!!

Good foto de gatetes.


Esta és meva, Minins en acció.... la entrada dedicada a la Tere.

08 de juliol 2008

FESTES 2008

Aquest any m'han tornat a encomanar la portada del programa de Festes, cosa ke em motiva moltíssim i m'enorgulleix, és una de les coses que em prenc amb més il.lusió i més respecte, encara que després no se si trascendeix massa...peró per mi és molt important.
L'any passat em vaig decantar per un estil molt gràfic i buscant "polèmica" ja ke savia que hi hauria gent ke li encantaria i altra ke no sabria ni ke era...i així va ser...genial. Aquest, apart de canviar de estil, he mirat de impregnar-lo de missatge "Fiestero" utilitzant l'humor i de donar el màxim de sensacións amb els colors...ja comentareu si ho he aconseguit.

Us Poso la Portada del 2007 per recordar, i per que m'agrada molt i per ke em surt del cul per que per aixó és lo meu Blog:

Portada programa de Festes 2007


Portada Programa de Festes 2008

Un dia d'estos faré una entrada amb totes les ke he fet i ke han estat descartades... estarà divertit, sera una espécie de MAKingOFF. Au pos comenteu i endevant les crítikes, ke les accepto totes!!!!! espero ke us agradi...per cert.